Voor advies bel 015 - 215 78 00

Een huis kopen als AIOS en ANIOS

Als arts in opleiding tot specialist (AIOS) of arts (nog) niet in opleiding tot specialist (ANIOS) is een huis kopen niet zo vanzelfsprekend als iemand die voor een baas op kantoor werkt. Een hypotheek wordt in de gevallen van een AIOS of ANIOS vaker niet dan wel verstrekt, wat het vrij lastig maakt om een huis te kopen als arts (nog niet) in opleiding tot specialist. Gelukkig is het bij V&W Adviseurs in de meeste gevallen wél mogelijk om een huis te kopen als AIOS of ANIOS!

AIOS en ANIOS

Veel artsen in opleiding of (nog) niet in opleiding krijgen geen vast contract of een tijdelijk contract zonder intentieverklaring van hun werkgever. Dat maakt het lastig voor een AIOS of ANIOS om een hypotheek af te kunnen sluiten. Wij doen ons best om jou hierbij te helpen. De enige voorwaarde voor een ANIOS is dat hij of zij staat ingeschreven in het Nederlandse BIG-register.

V&W Adviseurs staat juist voor deze medici klaar. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een hypotheek voor iemand zonder intentieverklaring. We kunnen veelal een passend voorstel doen voor een hypotheekaanvraag voor een AIOS of ANIOS. Het goede nieuws is dat het V&W in de meeste situaties lukt het om een goedkeuring te krijgen op de aanvraag.

Lees meer:
Kan ik als arts assistent een hypotheek krijgen?
Hoe koop je een huis als arts in opleiding?
Hypotheek aanvragen als arts in opleiding tot specialist.

Een huis kopen als AIOS en ANIOS

Voor meer informatie over uw mogelijkheden over een huis kopen als AIOS en ANIOS kunt u ons altijd even bellen, we helpen u tenslotte graag bij het afsluiten van een hypotheek. Ook wanneer u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract met of zonder intentieverklaring. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs maken.

V&W Adviseurs

V&W Adviseurs beschikt over een eigen makelaarskantoor waar u terecht kunt voor een vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Die kan u begeleiden met de aankoop en/of verkoop van uw woning, in welke situatie dan ook. Met of zonder een vast contract en met een ruim salaris of juist iets minder: we kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen.

Bel voor meer informatie of maak meteen een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*