Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hypotheken

Als u op het punt staat een huis te kopen dan is het waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Wonen kan immers bijdragen aan een plezierig leven. Maar het heeft vaak vergaande gevolgen, bijvoorbeeld financieel in de vorm van een hypotheek.

Ook als u zich nog aan het oriënteren bent op de woningmarkt dan is het zaak om tijdig uw (financiële) mogelijkheden te bezien. U wilt namelijk weten in welke prijsklasse u een koopwoning kunt gaan zoeken. Ook zullen de mogelijke opties goed op een rij moeten worden gezet als u uw maandelijkse hypotheeklasten wilt verlagen of een tweede hypotheek wenst voor bijvoorbeeld een geplande verbouwing.

Passen en meten

Welke bank of verzekeraar en welke hypotheekvorm het beste bij u past en u het meeste rendement oplevert, hangt onder meer af van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs zijn met hun uitgebreide ervaring de juiste sparringpartner. Zij zijn op de hoogte van de fiscale aspecten en weten als geen ander welke oplossingen voor u interessant zijn.

Neem voor vrijblijvend advies op maat contact met ons op

Adam Head vertelt over zijn ervaring met V&W Adviseurs

Mijn moeder werkt in Australië op een makelaarskantoor. Haar advies luidde “een huis kopen doe je niet zonder professionele begeleiding!”. Op aanraden van de universiteit Delft ben ik terecht gekomen bij V&W Adviseurs te Delft.

Ze hebben uitgebreid de tijd genomen voor het hypotheekadvies en de aankoopbegeleiding. Ik ben zeer tevreden en heb al veel vrienden en bekenden bij ze aanbevolen. En inmiddels woon ik met mijn vriend Max samen en is mijn Nederlands heel behoorlijk zoals jullie kunnen lezen :-).

Bekijk alle referenties