Voor advies bel 015 - 215 78 00

Wie zijn wij?

V&W Adviseurs is adviseur op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Ons kantoor is een onafhankelijk advieskantoor. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring in het verzekerings- en bankwezen. Onze adviseurs zijn alle hoog opgeleid en beschikken over de vereiste vakdiploma’s.

Ook vindt er permanente educatie plaats voor de certificering van de Federatie Financiële Planners (FFP). De Federatie stelt aan de gecertificeerde planner hoge eisen qua opleiding en ervaring. Dit geeft u de zekerheid dat de kwaliteit van hoog niveau is.

Onze diensten

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een gedegen advisering met het belang van de cliënt op de eerste plaats. Door de terugtredende overheid en de vele wetswijzigingen bewijst een persoonlijk advies juist nu zijn waarde. V&W Adviseurs biedt u maatwerk. Op basis van uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw toekomstplannen wordt een optimale oplossing bewerkstelligd.

Kortom, met uw gehele financiële planning zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u op een heldere wijze inzicht geven in uw persoonlijke financiële situatie, waarbij de verschillende disciplines aan de orde komen.

Neem voor vrijblijvend advies op maat contact met ons op

Dienstverlening documenten

In deze documenten staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners
hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Informatie over dienstverlening

Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u, voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst, met deze link informatie te verstrekken.