Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hypotheek voor advocaten, advocaat-stagiaires en advocaat-ondernemers

Een belangrijke doelgroep voor ons hypotheek advieskantoor zijn advocaten en advocaten die werkzaam zijn als advocaat-stagiair(e). De advocaat-stagiair volgt de Beroepsopleiding Advocaten maar is wel al werkzaam als advocaat.

Een hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring voor advocaten?

De groep die wel beëdigd is als advocaat maar de beroepsopleiding nog niet heeft afgerond, ondervindt vaker moeilijkheden met het afsluiten van een hypotheek. Dit kan ertoe leiden dat deze mensen geen huis kunnen kopen. Het komt geregeld voor dat het advocatenkantoor de beginnende advocaat een 3-jarig contract c.q. “stage” aanbiedt, zonder dat op de werkgeversverklaring een intentieverklaring tot een vast contract staat vermeld. De belangrijkste reden dat veel hypotheekverstrekkers een hypotheekaanvraag afwijzen, is dat bij hen een hypotheek zonder vast contract niet mogelijk is.

Lees hier hoe je een hypotheek aanvraagt als advocaat en hoe je een hypotheek moet aanvragen als advocaat-stagiaire.

Hypotheek voor advocaten

Wat V&W Adviseurs voor u kan betekenen

Het aanvragen van een hypotheek zonder intentieverklaring vereist meer expertise van de hypotheekadviseur. V&W Adviseurs is hierin gespecialiseerd en kan voor iedere advocaat een voorstel op maat maken. In de meeste situaties zien onze hypotheekadviseurs goede mogelijkheden om de hypotheek alsnog te aan te vragen en goedgekeurd te krijgen.

Bel ons gerust om te informeren naar uw mogelijkheden met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek. Dus ook in het geval u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract zonder  intentieverklaring. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs maken.

V&W Adviseurs beschikt tevens over een eigen makelaarskantoor dat u kan begeleiden bij de aankoop en/of de verkoop van uw woning. Kortom, wij kunnen u de volledige service bieden bij de aankoop en de financiering van uw nieuwe woning. Maak er gebruik van – velen zijn u voorgegaan!

Bent u promovendi of postdoc bij een universiteit? V&W Adviseurs kan u begeleiden bij de aankoop en financiering van uw nieuwe woning. Bekijk hier wat V&W Adviseurs voor u kan betekenen.

Klik hier om onze uitstekende referenties te bekijken.

Tip: Neem tijdig contact met ons op, dus voordat u een huis koopt. Maak een gratis afspraak voor een hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat V&W Adviseurs direct haar meerwaarde kan tonen!

Neem contact op met V&W Adviseurs!

Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden of telefonisch contact met ons opnemen voor een gratis afspraak via 015 – 215 78 00.

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*