Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hoe vraag ik een hypotheek aan als advocaat?

Het aanvragen van een hypotheek kan in sommige gevallen vrij lastig zijn. Maar als u het huis van uw dromen wilt kopen, dan wilt u er natuurlijk ook alles aan doen om dit mogelijk te maken. Als advocaat zijnde is de kans groot dat je een vast contract hebt bij je werkgever, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Gelukkig is het in beide gevallen, zowel met als zonder vast contract, mogelijk om een hypotheek aan te vragen bij V&W Adviseurs.

hypotheek als advocaat

Advocaat

Bij V&W Adviseurs zijn we gespecialiseerd in het aanvragen van hypotheken voor advocaten zonder vast contract of tijdelijk contract zonder intentieverklaring. Hoewel de meeste hypotheekadviseurs liever gaan voor financiële zekerheid op papier, durven wij dit wel aan. Als advocaat is de kans immers groot dat er een vast contract wordt aangeboden en dat hier een goed salaris bij komt kijken.

De advocaten zijn dan ook een belangrijke doelgroep voor V&W Adviseurs. In bijna alle gevallen van hypotheekaanvraag lukt het ons wel om (alsnog) een goedkeuring op een aanvraag te krijgen. Zo kunt u met een gerust hart dat droomhuis kopen.

V&W Adviseurs

Wilt u meer informatie over hoe V&W Adviseurs werkt of wilt u weten of het voor u mogelijk is om een hypotheek aan te vragen, bel dan gerust. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*