Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hoe koop je een huis als advocaat stagiair(e)?

Als advocaat stagiair of stagiaire ben je onderweg naar een goede baan. Maar zolang je je opleiding nog niet hebt afgerond, is de kans groot dat je nog niet beschikt over een vast contract van je werkgever. Dat is dan ook vaak de reden dat het voor een advocaat stagiair(e) vrij lastig is om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Veel hypotheekverstrekkers durven geen hypotheek af te sluiten bij iemand die geen financiële zekerheid heeft in de vorm van een vast contract. Maar V&W Adviseurs helpt je daar een handje bij. Bij ons is het in de meeste gevallen namelijk wel mogelijk om een huis te kopen, ook zonder vast contract.

stagiair hypotheek

Advocaat stagiair(e)

Je bent nog met je opleiding bezig, wat vaak ook de reden is dat je (nog) geen vast contract hebt gekregen, of een tijdelijk contract hebt zonder een intentieverklaring. Maar als advocaat stagiair(e) is de kans natuurlijk vrij groot dat je na de stage wel een baan aangeboden krijgt met een redelijk salaris. Wat als de situatie tijdens je stageperiode zo is dat je een huis wilt kopen?

Veel hypotheekverstrekkers durven de gok niet te nemen om een hypotheek af te sluiten bij iemand zonder deze financiële zekerheid op papier. Maar bij V&W Adviseurs zijn we juist op dit vlak gespecialiseerd. Bij ons lukt het in de meeste gevallen wel om (alsnog) een goedkeuring te krijgen op de hypotheekaanvraag. We kunnen voor iedere advocaat, of advocaat stagiair(e) een voorstel op maat maken.

V&W Adviseurs

Zit je in een situatie waarbij het vrijwel onmogelijk lijkt om een hypotheek af te kunnen sluiten? Bij V&W Adviseurs kun je als advocaat stagiair(e) altijd terecht. Bel gerust voor meer informatie over de mogelijkheden, of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*