Voor advies bel 015 - 215 78 00

V&W Adviseurs Referenties

Over Eline

Na het cum laude afstuderen aan de TU Delft is Eline benaderd door de KNSB, TU Delft en de VU Amsterdam. Als promovendus ontwikkelt ze o.a. simulatie programma’s van de schaatsbeweging (dynamica en programmeren) en (gespecialiseerde) meetapparatuur. Ze werkt samen met onder andere het Nederlandse schaatsteam (KNSB), NOC*NSF en meerdere bedrijven tot aan de Olympische Spelen van 2018.

Eline van der Kruk over V&W Adviseurs

De TU Delft heeft me doorverwezen naar de hypotheekadviseurs van V&W Adviseurs te Delft, omdat ze daar weten hoe een promovendus een hypotheek kan afsluiten zonder het hebben van een vast contract. Een huis kopen bleek een stuk voordeliger dan een huis huren. Ik had zelf al een hele leuke woning gekocht nabij het centrum van Den Haag toen ik bij V&W Adviseurs binnen stapte.

Ervaring financieel advies huis van V&W adviseursAangaande de woning waren er nog wat verrassingen (lekkage, discussie over de woonbestemming e.d.). V&W Adviseurs heeft mij ontzettend geholpen om ook dit onderdeel in goede banen te leiden. Ze hebben dus niet alleen de expertise in huis voor een goed hypotheekadvies, maar ook voor de koop van een huis. Mijn tip is om je tijdig te laten voorlichten. Ze zijn de expert en kunnen je van A tot en met Z begeleiden bij alles wat bij de koop van een huis en het hypotheekadvies komt kijken.

Onze hypotheekadviseurs van V&W Adviseurs in Delft en Rotterdam kunnen vertellen hoe goed we zijn, maar liever laten we onze uitermate tevreden hypotheekklanten zelf aan het woord.

 

Nathalie Rauscher, Rotterdam

Vooraf had ik een aantal offertes voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering opgevraagd bij verschillende verzekeraars. Met V&W Adviseurs heb ik een openhartig en plezierig gesprek gehad.

De meerwaarde van hen werd al snel duidelijk. Door hun expertise op deze markt bleek er voor hoger opgeleide mensen gespecialiseerde verzekeraars te zijn, waarbij de premiestelling wel 20% lager ligt en dat met behoud van de goede voorwaarden.

Naast de prijs viel mij ook het eerlijke en heldere advies op. Zij vonden het namelijk raadzaam om als startende ondernemer nog even te wachten met je pensioenopbouw. Welke adviseur zal dat zeggen?

Lees de hele referentie

Familie Looije uit Berkel en Rodenrijs

Hypotheek-advies-vw-adviseurs

Wij hadden al een koopwoning in Rotterdam en we wilden een groter huis met tuin en voor de kinderen een rustige woonomgeving. Wij hebben een 2 onder 1 kap nieuwbouwwoning gekocht . Tja, dan de financiering regelen. Op aanraden van vrienden kwamen wij bij V&W Adviseurs terecht.

Het eerste wat ons direct op viel, was dat er uitgebreid de tijd werd genomen voor het hypotheekgesprek. Onze vragen konden in de meeste gevallen direct beantwoord worden. Geen gegoochel met getallen op een computerscherm, maar met de handgemaakte berekeningen. Lijkt wat ouderwets, maar er ontstond echt een helder beeld van de mogelijkheden. Zeer plezierig.

Uit de vele geldverstrekkers hebben wij samen met onze adviseur de juiste partij geselecteerd. Een keuze die ons direct duizenden euro heeft bespaard! Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant en raden iedereen zich te laten overtuigen!

Lees de hele referentie

V&W Adviseurs Brochure

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderzoeker Marloes Hoogerbrugge deelt haar ervaring met V&W Adviseurs

  Mijn vriend is zelfstandig ondernemer en ik heb een tijdelijk contract als onderzoeker bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de hypotheek van ons eerste huis zijn we terecht gekomen bij V&W AdviseursErvaring onderzoekster hypotheek advies in Delft.

  We hebben een uitvoerig hypotheekgesprek gehad waarin uitgebreid de tijd werd genomen en specifiek naar onze wensen werd gekeken. Gelukkig was de inschatting van de hypotheekadviseur op de kans van het verkrijgen van een hypotheek positief, zodat we met een gerust hart het verdere traject zijn ingegaan. Een aanrader!

  Over V&W Adviseurs

  V&W Adviseurs is adviseur op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Ons kantoor is een onafhankelijk advieskantoor. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring in het verzekerings- en bankwezen. Onze adviseurs zijn alle hoog opgeleid en beschikken over de vereiste vakdiploma’s.

  Ahmad Khadem (TU Delft) over V&W Adviseurs

  foto Ahmad KhademNa mijn promotie onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik onderzoeker geworden aan de TU Delft. Voor mijn huidige onderzoek ben ik ook geregeld bij de Universiteit Wageningen.

  Met mijn jonge gezin zijn we op zoek geweest naar een geschikte woning en stad. Het netwerk van V&W Adviseurs te Delft is uitstekend zodat ze me ook konden begeleiden bij de aankoop van een huis in Nijmegen. Het krijgen van een hypotheek zonder intentieverklaring was ook geen punt. Alles is heel voorspoedig verlopen en we wonen met veel plezier in deze mooie eengezinswoning.

  Mandy promovendus VU Amsterdam

  Ik wilde een huis kopen in Den Haag, maar ik had moeite met het aanvragen van de hypotheek, omdat een hypotheek zonder vast contract bij sommige hypotheekverstrekkers niet mogelijk was.

  Via via kwam ik terecht bij V&W adviseurs te Delft en heb direct een verhelderend hypotheekgesprek gehad waarin mij verteld werd dat de aanvraag voor de hypotheek hoogstwaarschijnlijk wel zou slagen.

  Altijd nog even spannend, maar het hele traject is zeer voorspoedig verlopen door de professionele begeleiding van dit kantoor.

  Simon Zebregs Promovendus Universiteit van Amsterdam

  Zelf dacht ik dat een hypotheek zonder vast contract niet mogelijk zou zijn en al helemaal niet zonder een intentieverklaring. Bij toeval ben ik op de site van de TU Delft terecht gekomen waar V&W Adviseurs uit Delft de mogelijkheid bood voor een gratis hypotheekgesprek.

  Een van de hypotheekadviseurs heeft me uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden een huis te kopen en over hoe V&W Adviseurs mij kon helpen aan een hypotheek zonder dat ik een vast contract had. Dus ik had het mis en weet nu dat er voor een promovendus zonder vast contract goede mogelijkheden zijn een huis te kopen. Uiteindelijk koos ik ervoor een huis te kopen in Rotterdam en de hypotheek te laten verzorgen door V&W Adviseurs.

  Promovenda Mayke Universiteit Leiden en Wouter Brant Water

  We hebben meerdere hypotheekadviseurs gesproken, maar omdat we beiden een tijdelijk contract hebben kregen we stuk voor stuk te horen dat een huis kopen, en daar een hypotheek met NHG voor krijgen, voor ons op dit moment erg lastig zou zijn. Via het zoeken naar hypotheekverstrekkers gespecialiseerd in hypotheken voor promovendi kwamen we op V&W Adviseurs te Delft.

  V&W Adviseurs bleek erg goed op de hoogte te zijn over de regelgeving in zijn algemeenheid en in het bijzonder een hypotheek zonder het hebben van een vast contract. Na een uitgebreid gesprek waarin goed naar onze situatie is geluisterd heeft V&W adviseurs een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) kunnen afsluiten. Echt top gedaan en we kunnen ze van harte aanbevelen!