Voor advies bel 015 - 215 78 00

bart-en-anne ervaring financieel advies huis
De familie Looije

Bart heeft zijn werk bij Management Drives gecombineerd met zijn topsport verleden en houdt zich bezig met het verbeteren van organisaties en sportteams door de effectiviteit van mensen te vergroten. Hij is getrouwd met Anne en ze hebben samen twee kinderen.

Familie Looije uit Berkel en Rodenrijs

Wij hadden al een koopwoning in Rotterdam en we wilden een groter huis met tuin en voor de kinderen een rustige woonomgeving. Wij hebben een 2 onder 1 kap nieuwbouwwoning gekocht . Tja, dan de financiering regelen. Op aanraden van vrienden kwamen wij bij V&W Adviseurs terecht.

Het eerste wat ons direct op viel, was dat er uitgebreid de tijd werd genomen voor het hypotheekgesprek. Er leefden bij ons een heleboel vragen.

  • Welke rentevaste periode kunnen we het beste kiezen?
  • Welke hypotheekvormen zijn er en welke past het beste bij ons?
  • Hoe hoog worden de maandlasten?

Onze vragen konden in de meeste gevallen direct beantwoord worden. Geen gegoochel met getallen op een computerscherm, maar met de handgemaakte berekeningen. Lijkt wat ouderwets, maar er ontstond echt een helder beeld van de mogelijkheden. Zeer plezierig.

De beste keuze

Uit de vele geldverstrekkers hebben wij samen met onze adviseur de juiste partij geselecteerd. Een keuze die ons direct duizenden euro heeft bespaard! Dat is gekomen doordat omwonenden allerlei procedures hadden aangespannen tegen ons bouwproject. Daardoor is de start van de bouw bijna een jaar vertraagd.

Wij hadden op de bewonersvergaderingen al veel toekomstige bewoners horen klagen dat hun offerte met de lage rente was verlopen. Wij hadden een jaar de tijd naar de notaris te gaan met een rente van 3,9% voor 10 jaar vast en dat zonder enige vergoeding (redactie: is bereidstellingsprovisie) te hoeven betalen. Dit was toen al een uitstekende deal, maar nu helemaal.

Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant en raden iedereen zich te laten overtuigen!