Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hypotheek voor medici, waaronder AIOS, ANIOS, artsen (in opleiding) en arts-onderzoekers

Een belangrijke doelgroep van ons hypotheek advieskantoor is de medici. Denk hierbij aan de AIOS en ANIOS, basisarts, de arts-assistent, de arts-onderzoeker, de arts-promovendus, de medisch specialist (in opleiding), de huisarts en de tandarts, maar ook de apotheker in de registratiefase.

Een hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring voor medici?

De belangrijkste reden dat een hypotheekverstrekker een hypotheekaanvraag afwijst, is dat bij hen een hypotheek zonder vast contract niet mogelijk is. Veel AIOS, ANIOS of andere medici hebben een tijdelijk contract zonder intentieverklaring. Dat is omdat werkgevers deze gewoonweg niet willen verstrekken. Deze medici kunnen daardoor moeilijkheden ondervinden bij het afsluiten van een hypotheek. Het beleid van sommige geldverstrekkers is op dit punt ronduit star te noemen. Ze vrezen dat het inkomen geen bestendig inkomen is.

medici
 

Hypotheek voor arts in opleiding tot specialist (AIOS)

Wil jij als AIOS een hypotheek aanvragen? Het is gebruikelijk dat de arts in opleiding tot specialist (AIOS) van zijn werkgever/ziekenhuis geen intentieverklaring krijgt. Ook als deze een contract voor bepaalde tijd heeft om de specialisatie succesvol af te kunnen ronden. Ook komt het regelmatig voor dat men nog in afwachting is van een opleidingsplek voor zijn/haar specialisatie en in de tussentijd tijdelijk werkzaam is als arts in een (ander) ziekenhuis.

Het ziekenhuis biedt dan ook veelal alleen een tijdelijk contract zonder intentieverklaring aan. Ondanks het feit dat er geldverstrekkers zijn die deze groep niet kunnen of willen bedienen, zien onze hypotheekadviseurs doorgaans voldoende mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek. Het ligt immers in de verwachting dat een medisch specialist de hypotheek ook in de toekomst kan betalen!

Hypotheek voor arts niet in opleiding tot specialist (ANIOS)

Ook voor de artsen die (nog) niet de opleiding tot specialist willen gaan doen, zijn er voldoende mogelijkheden om toch een hypotheek af te sluiten. Ook als de ANIOS een tijdelijk contract zonder intentieverklaring of geen vast contract heeft. Belangrijk is wel dat een ANIOS die een hypotheek wilt afsluiten, staat ingeschreven in het Nederlandse BIG-register.

Wat V&W Adviseurs voor u kan betekenen

Het verzorgen van een hypotheek zonder intentieverklaring vereist een grotere expertise van de hypotheekadviseur. V&W Adviseurs is hierin gespecialiseerd en kan veelal voor iedere medicus een passend voorstel doen. Dat doen wij tegen concurrerende en marktconforme rentetarieven. Kortom, in de meeste situaties zien wij goede mogelijkheden voor medici, zoals AIOS en ANIOS de hypotheekaanvraag (alsnog) aan te vragen en goedgekeurd te krijgen. Wij zullen ervoor zorgen dat het makkelijker voor u wordt om een huis te kopen.

Bel ons gerust om te informeren naar uw mogelijkheden met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek. Dus ook in het geval dat u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract al dan niet met intentieverklaring. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs te maken. Ook een hypotheek voor promovendus en postdoc is een goed voorbeeld van waar wij mee helpen.

V&W Adviseurs beschikt tevens over een eigen makelaarskantoor. Deze kan u eventueel begeleiden met de aankoop en/of de verkoop van uw woning, ongeacht van uw situatie. Als u een goed salaris heeft of niet, we kunnen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kortom, wij kunnen u de volledige service bieden bij de aankoop en de financiering van uw nieuwe woning. Maak er gebruik van – velen zijn u voorgegaan!

Klik hier om onze uitstekende referenties te bekijken.

Tip: Neem tijdig contact met ons op, dus voordat u een huis koopt. Maak een gratis afspraak voor een gesprek met onze hypotheekadviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat V&W adviseurs direct haar meerwaarde kan tonen!

Neem contact op met V&W Adviseurs!

Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden of telefonisch contact met ons opnemen voor een gratis afspraak via 015 – 215 78 00.

 

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op met ons.

 

Een-nieuw-huis-koop-je-met-de-hulp-van-vw-adviseurs