Voor advies bel 015 - 215 78 00

lachende vrouw
Nathalie Rauscher

Nathalie is zelfstandig ondernemer en verhuurt zich voor interim klussen aan bedrijven.Na haar studie commerciële economie was ze 14 jaar lang werkzaam bij TNT Post. Het managen van reorganisaties, het opzetten en leiden van mobiliteitscentra en individuele loopbaanbegeleiding behoorde tot haar werkzaamheden. Deze ervaring gecombineerd met haar energieke persoonlijkheid komen samen in Human Rauscher Management.

Nathalie Rauscher, Rotterdam

De stap van loondienst naar zelfstandig ondernemer vond ik best wel spannend. Door mijn contacten in het bedrijfsleven ben ik er eigenlijk in gerold. Ik werd gevraagd voor opdrachten en toen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken.

Expertise

Over opdrachten hoefde ik me geen zorgen te maken, maar welke verzekeringen waren er nodig? Vooraf had ik een aantal offertes voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering opgevraagd bij verschillende verzekeraars. Met V&W Adviseurs heb ik een openhartig en plezierig gesprek gehad. De meerwaarde van hen werd al snel duidelijk. Door hun expertise op deze markt bleek er voor hoger opgeleide mensen gespecialiseerde verzekeraars te zijn, waarbij de premiestelling wel 20% lager ligt en dat met behoud van de goede voorwaarden.

Naast de prijs viel mij ook het eerlijke en heldere advies op. Zij vonden het namelijk raadzaam om als startende ondernemer nog even te wachten met je pensioenopbouw. Welke adviseur zal dat zeggen?