Voor advies bel 015 - 215 78 00

Kan ik als arts assistent een hypotheek krijgen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een hypotheek zonder intentieverklaring, ook voor arts assistenten. We hebben dan ook al een groot aantal arts assistenten geholpen om een passend voorstel te doen. In de meeste gevallen zien we goede mogelijkheden om de hypotheekaanvraag alsnog aan te vragen en zorgen we ervoor dat deze goedgekeurd wordt. Zo wordt het voor u als arts assistent makkelijker om een huis te kopen.

Arts assistent

Ben je arts assistent en wil je graag een hypotheek afsluiten? Wanneer je als arts assistent van plan bent om een huis te kopen, is het natuurlijk wel zo prettig om van tevoren te weten of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Als een hypotheekverstrekker een aanvraag afwijst, heeft dat in de meeste gevallen te maken met soort contract dat je als arts assistent hebt. Het komt nog geregeld voor dat er geen hypotheek verstrekt kan worden aan iemand zonder vast contract. Maar gelukkig verschilt dat per verstrekker. Het betekent dus niet dat je zonder vast contract helemaal niet in aanmerking komt voor een hypotheek.

Een intentieverklaring kan het een stuk gemakkelijker maken, maar de meeste werkgevers willen deze intentieverklaring niet verstrekken. Dat maakt het voor deze medici dan ook een stuk lastiger om een hypotheek af te sluiten. Als arts assistent val je hierdoor in de meeste gevallen tussen schip en wal.

Bij ons is dat niet het geval. Onze hypotheekadviseurs zien doorgaans genoeg mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek. Het is tenslotte een logisch gevolg dat een arts assistent de hypotheek ook in de toekomst kan betalen. Ook voor AIOS en ANIOS is een hypotheek krijgen moeilijk. Ook daarbij helpen onze specialisten graag.

icoon huis
voorkant huis met fiets

Voor meer informatie over uw mogelijkheden kunt u ons altijd even bellen, we helpen u tenslotte graag bij het afsluiten van een hypotheek. Ook wanneer u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract met of zonder intentieverklaring. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs maken.

Wat V&W Adviseurs voor u kan betekenen

Het verzorgen van een hypotheek zonder intentieverklaring vereist een grotere expertise van de hypotheekadviseur. V&W Adviseurs kan veelal voor iedere medicus een passend voorstel doen. Dat doen wij tegen concurrerende en marktconforme rentetarieven.

Bel ons gerust om te informeren of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Dus ook in het geval u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract al dan niet met intentieverklaring.

V&W Adviseurs beschikt tevens over een eigen makelaarskantoor. Deze kan u eventueel begeleiden met de aankoop en/of de verkoop van uw woning, ongeacht van uw situatie. Als u een goed salaris heeft of niet, we kunnen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Klik hier om onze uitstekende referenties te bekijken.

Tip:Maak gratis een afspraak voordat u een huis koopt. Wij zijn ervan overtuigd dat V&W adviseurs direct haar meerwaarde kan tonen!

Neem contact op met V&W Adviseurs!
Voor meer informatie kunt u onze brochure downloaden of telefonisch contact met ons opnemen voor een gratis afspraak via 015 – 215 78 00.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*