Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hoe koop je een huis als arts in opleiding?

Een hypotheek afsluiten als arts in opleiding? Als arts in opleiding heb je in de meeste gevallen (nog) geen vast contract. Dat zorgt ervoor dat zaken als een huis kopen, vaak wat lastig worden want je hebt toch een hypotheek nodig. Wanneer er geen vast contract of tijdelijk contract zonder intentieverklaring, is het voor de meeste hypotheekverstrekkers te onzeker om een hypotheekaanvraag goed te keuren. Bij V&W Adviseurs is dat niet het geval. Wij maken het ook voor een arts in opleiding mogelijk om toch een hypotheek te kunnen krijgen.

hypotheek voor een arts

 

Arts in opleiding

Een arts in opleiding is in opleiding is meestal iemand die op een serieuze manier met zijn toekomst bezig is. De kans is tenslotte groot dat die persoon over een aantal jaar wel een vast contract bij een ziekenhuis heeft, of een tijdelijk contract krijgt mét intentieverklaring. Het salaris van een arts is in de meeste gevallen goed, wat dus toch een soort zekerheid voor hypotheekverstrekkers geeft.

Dat vinden wij bij V&W Adviseurs ook. Een arts in opleiding moet volgens ons ook gewoon de kans krijgen om een eigen huis te kopen. Daarbij helpen we deze medici graag bij. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een hypotheek voor iemand zonder intentieverklaring en kunnen veelal een passend voorstel doen. In de meeste situaties lukt het ons om (alsnog) een goedkeuring te krijgen op de aanvraag.

 

Dit kunnen wij voor u betekenen

Bij V&W Adviseurs zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van een hypotheek zonder intentieverklaring. Veel medici kunnen daarom bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat het voor u makkelijker wordt om een huis te kopen. Ook als ANIOS kunt u een hypotheek krijgen. Wij helpen u er graag mee.

Voor meer informatie over uw mogelijkheden kunt u gerust even bellen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs te maken.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*