Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hypotheek aanvragen als arts in opleiding tot specialist

Als arts in opleiding tot specialist is het vrij lastig om een hypotheek aan te vragen. Je bent tenslotte in opleiding en hebt nog niet de zekerheid van een vast contract. In sommige gevallen verstrekken werkgevers een tijdelijk contract met intentieverklaring, maar dat is ook lang niet altijd het geval. Wat kun je als arts in opleiding tot specialist het beste doen om een hypotheek te krijgen wanneer je besluit om een huis te kopen?

Bij V&W Adviseurs doen wij ons uiterste best om jou als arts in opleiding tot specialist te helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. Zelfs als je geen vast contract hebt.

Hypotheek voor arts in opleiding

In de meeste gevallen krijgt een arts in opleiding tot specialist (AIOS) geen intentieverklaring van je werkgever. Daarnaast komt het bij een AIOS wel eens voor dat diegene nog in afwachting is van een opleidingsplek van zijn of haar specialisatie of dat hij of zij tijdelijk werkzaam is als arts in een ander ziekenhuis.

Veel hypotheekverstrekkers zullen een arts in opleiding tot specialist om die redenen geen hypotheek verstrekken. Bij V&W Adviseurs is dat niet het geval. Heb je het huis van je dromen gevonden en ben je op zoek naar een hypotheek die bij jou past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

V&W Adviseurs

Bij V&W Adviseurs zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van een hypotheek voor medici, onder andere voor artsen in opleiding tot specialist. In de meeste situaties zien we goede mogelijkheden om alsnog een hypotheekaanvraag te doen en om deze goedgekeurd te krijgen. Zo maken we het voor u mogelijk om het huis van uw dromen te kopen.

Via een vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs kijken we samen naar uw mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie over dit onderwerp. Dit geldt ook voor ANIOS. Een hypotheek krijgen als AIOS of ANIOS? Neem in beide gevallen contact op.

hypotheek ondertekenen

Bent u een arts in opleiding? Dan helpen wij u graag bij het afsluiten van een hypotheek. Ook wanneer u geen vast contract heeft of een tijdelijk contract met of zonder intentieverklaring. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs maken.

V&W Adviseurs

V&W Adviseurs beschikt over een eigen makelaarskantoor waar u terecht kunt voor een vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Die kan u begeleiden met de aankoop en/of verkoop van uw woning, in welke situatie dan ook. Met of zonder een vast contract en met een ruim salaris of juist iets minder: we kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen.

Bel voor meer informatie of maak meteen een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

 

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?

  Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

   

  Uw gegevens

   

  Naam*

  E-mailadres*

  Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

   

  Telefoon

   

  Opmerkingen*