Voor advies bel 015 - 215 78 00

Hypotheek zonder vast contract

Een hypotheek zonder vast contract afsluiten

Een huis kopen zonder vast contract of beter gezegd een aanvraag doen voor een hypotheek zonder vast contract betekent veelal dat er extra vragen van de hypotheekadviseur komen.

Een aanvraag voor een hypotheek zonder vast contract betekent dat u geen vaste baan heeft voor een onbepaalde tijd. Voor de meeste mensen zal vervolgens gelden dat ze een tijdelijk contract hebben (voor een bepaalde tijd). Het is overigens ook mogelijk dat u een contract heeft voor zo lang de opdracht duurt. Dit laatste ligt voor het hypotheekadvies weer anders en laten we voor dit moment buiten beschouwing.

Er zijn enkele grote hypotheekverstrekkers die geen volledige hypotheek willen geven aan mensen die een aanvraag doen voor een hypotheek zonder vast contract! Het is goed te weten dat er hypotheekverstrekkers zijn die wel een volledige hypotheek willen verstrekken. V&W Adviseurs komt graag met u in contact voor een gratis hypotheekgesprek waarin wij u kunnen voorzien van een hypotheekadvies op maat.

Oplossingen voor een hypotheek zonder vast contract

Zoals gezegd is een hypotheek zonder vast contract voor V&W Adviseurs niet een groot probleem. Dat hangt overigens wel af van uw persoonlijke situatie. Onze hypotheekadviseurs zullen dit het beste kunnen inschatten voor u.

Zonder vast contract zult u over een tijdelijk contract beschikken. Het aanvragen van een hypotheek voor iemand met een tijdelijk contract is het eenvoudigst als u een intentieverklaring van uw werkgever heeft.

Een hypotheek afsluiten met een intentieverklaring

De intentieverklaring houdt in dat uw werkgever verklaart dat hij voornemens is u een vast contract aan te bieden mits u gelijkblijvend blijft functioneren en de bedrijfsomstandigheden onveranderd blijven. Onze ervaring is dat de meeste werkgevers een intentieverklaring verstrekken. De reden hiervan is simpelweg dat de werkgever deze werknemers ook daadwerkelijk het tijdelijke contract willen laten opvolgen door een vast contract.

TIP: Wilt u een huis kopen en u heeft geen vast contract? Vraag dan direct aan uw werkgever of deze u een intentieverklaring wilt geven. U weet dan namelijk direct tot welke categorie u hoort!

Behoort u tot de gelukkige categorie mensen die een aanvraag voor een hypotheek zonder vast contract kan doen omdat u ook de daarbij behorende intentieverklaring kunt overleggen, dan zullen de hypotheekadviseurs van V&W Adviseurs in bijna alle gevallen een hypotheek voor u kunnen aanvragen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een aanvraag voor een hypotheek zonder intentieverklaring, dan kunt u hier klikken en dan treft u meer uitgebreide informatie over dit onderwerp aan.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Mocht het een en ander u niet duidelijk zijn, of u wilt vrijblijvend een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

 

Uw gegevens

 

Naam*

E-mailadres*

Als u liever heeft dat wij u bellen, vult u dan uw best bereikbare telefoonnummer in.

 

Telefoon

 

Opmerkingen*

Gratis hypotheekadvies van V&W Adviseurs

We hebben u inzichtelijk willen maken dat er goede mogelijkheden zijn voor het verkrijgen van hypotheek zonder een vast contract.

Een hypotheekadvies blijft maatwerk en een van onze hypotheekadviseurs neemt dan ook graag de tijd om te bezien wat in uw persoonlijke situatie het beste hypotheekadvies oplevert.

Wij kunnen u een gratis hypotheekgesprek aanbieden waarin wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van uw hypotheek. Neem hier contact met ons op of bel 015 – 215 78 00.